Hoodia - Hoodia Rendelés - Hoodia Vásárlás - Hoodia Tapasztalatok - Hoodia Kapcsolat

Hoodia fogyás Értékelés: 4.9 191432 szavazat alapján.
  1. Októberi Sikersztorik érkeztek!

    3 Nő, összesen 62 kiló fogyás!! Fantasztikus eredmények, megújult külsők, újjászületett Nők!
    Fogadjátok szeretettel ezt a három inspiráló eredményt! Gratulálunk!

    "Pár éve csak felfelé jönnek a kilók, folyamatosan ettem, állandóan éhes voltam, nem tudtam megállni, hogy ne vacsizzak be... Barátnőm mesélt a Hoodia kapszularol, hogy milyen sokat fogyott tőle a rokona, próbáljam ki én is, hátha! Nem igazán hiszek már semmiben, mert eddig kb semmi se vált be... Napi 1-2 decit ittam ezelőtt, ettől iszok állandóan, 2-3 liter víz is lemegy már... Nem érzem végre azt, hogy éhes vagyok, elveszi az éhségérzetet, így már nem tele hassal fogrolódok este az ágyban, nagyon durva, hogy ilyen rövid időn belül hatalmas eredmény született, iszonyatosan jó érzés! 2 hónap alatt - 12 kg! De nem állunk meg, tervem még legalább 5 kilót leadni!
    Aki még gondolkodik, ne tegye, vágjon bele, mert ezzel végre bárkinek sikerülhet! 
    Egyébként több ismerősöm szedi általam, akikről szintén olvadnak már a kilók 
    Köszönöm!!!"




    "Tavaly nyáron kezdtem el a fogyókúrát és  a 2 kép 1 évvel eltéréssel készült. Összesen kb 5 doboz hoodiát, szedtem be 1 év leforgása alatt és 30 kilót fogytam vele de folytatom tovább az álom alak eléréséig"




    "Igazából ezt a csodaszert a nővéremnek köszönhetem, a munka társa ajánlotta neki, aki büszkén  mesélte hogy mitől is lett karcsúbb.. 

    Én is megrendeltem, a hoodia p57 étvágy csökkentő gyógyszert, és tényleg működött!
    2,5 hónap alatt közel 20 kilót fogytam,  3 havi adagot rendeltem meg, de már az utolsó csomagnak a felét szedtem el, mert már nem, akartam karcsúbb lenni.
    3 hónap alatt  80 kg ról 60 lettem!
    Köszönöm Hoodia p57!"












  2. - FRISS Sikertörténetek -



    Az alábbi két siker-sztorit a napokban kaptuk Rendelőinktől! Ezúton is gratulálunk a sikeres fogyásokhoz!


    "23 éves egyetemista vagyok. Már középiskolában elkezdtek a kilók felszaladni rám. Rendszertelen étkezés, sok stressz, na és persze a péksütemények megtették a hatásukat. Egy darabig észre se vettem, hogy mennyit hiztam, majd csak akkor amikor a kedvenc ruháimat nem tudtam felvenni. Az egyetemen szintén rendszertelenül eszek, hiszen hol reggel hol délután vannak óráim, vagy egész nap bent vagyok. Viszont 3 hónapja, amióta elkezdtem szedni a Hoodia kapszulát megdöbbentett, hogy a kilók elkezdtek lentebb menni. Kb 1 hónap után mertem ráállni a mérlegre, és hatalmas boldogságot éreztem, amikor mínusz 4 kg-ot mutatott. Most mínusz 8kg-nál tartok, és le kellett cserélnem a ruhatáramat, mert végre beleférek az 5 évvel ezelőtti nadrágomba is. 
    Kedves Hoodia csapat! Hihetetlen boldog vagyok, hogy rátok találtam! 
    Üzenem azoknak akik hezitálnak, hogy nem kell! Ez a kapszula igenis megéri a befektetést, és a végén öröm lesz mérlegre állni!!"


    "Tisztelt Hoodia! Péter vagyok 43 éves 2022.02.21.-én kezdtem a fogyasom a Hoodia kapszulával akkor 158,2kg voltam. Májusra elejére elértem a 132kg-ot mai nagy siker nekem. Hoodiával sikerül, csak ajánlani tudom mindenkinek."




  3. Újabb sikersztori! Mínusz 11 kiló, 7 hét alatt!

    Újabb diéta-sikersztori érkezett hozzánk emailben. Olvassátok el elégedett Vásárlónk szavait!


    "28 éves vagyok. 10 éve kezdtek el lerakodni rám a zsírpárnák. Nagyon nehezen viseltem,mert mindig mozogtam életemben. A pajzsmirigy én is elkezdett alulműködni. Szültem két gyereket és a 10 év alatt majdnem 30 kilót szedtem fel. Borzalmasan el voltam keseredve. Próbáltam annyi mindent,millió sikertelenség. A munkatársam fel évig mondta,hogy próbáljam ki. Nagyon bánom,hogy nem első szóra rendeltem meg. A második dobozt szedem, 7 hét alatt 11 kilót fogytam. Most örömömben sírok végre a mérlegen. Nem hagyom abba,nincs megállj! Az első 3 napban,azt hittem,hogy terhes vagyok,annyira szédültem és hányingerem volt. Az étvágyam nagyon csökkent és nincs meg már a kényszeres evés vágya és az édességet sem kívánom. Remélem tartani is tudom a végén a megszerzett súlyomat. :)

    Sajnos nem készítettem célzottan előtte képet, de az első kép szeptemberi, a második mai. Hozzájárulok, hogy arc nélkül felkerüljön a blogra, akár szöveggel együtt is, név nélkül."





  4. Kinga és Adri története - összesen mínusz 30 kiló, KÉPEKKEL!



    Két fantasztikus sikertörténetet szeretnénk bemutatni Nektek! Kinga és Adri története még a mi - sok fogyást látott - csapatunkat is megdöbbentette, mert azt gondoljuk, gyakorlatilag mindkét esetben egy-egy új NŐ született. Olvassátok szeretettel a Beszámolókat!

    Kinga: Összesen 23 kilótól sikerült megszabadulnom 5 hónap leforgása alatt a Hoodia kapszulával... Már tavaly év végén elkezdtem a diétát, bízva abban, hogy sikerül idén nyárra 10-12 kilót leadnom, de őszintén megmondom, hogy ilyen eredményre én sem számítottam. Ahogy jöttek az első kisebb sikerek, mínuszok...adták a löketet a többihez. Belekerültem egy spirálba, ami végül ide vezetett engem. A gimiben voltam utoljára annyi kiló, mint most! 

    (U.i: Természetesen ezt a bikinit már hanyagolni fogom idén:) csak a kép kedvéért viselem, de muszáj lesz újakat vennem:))




    Adri: Az én fogyásom kilóban nem annyira megdöbbentő, mert csak 7-8 kiló ment le végül, de elnézve a képeket, még én sem hiszem el, hogy pár kiló ilyen változást eredményezhet. Ahogy ti is mondtátok, én is azt érzem, hogy egy új testem lett. És ezt a Hoodia kapszulának köszönhetem! Egyértelműen az első termék, ami végre eredményt hozott és természetesen a kitartásom is kellett hozzá, de mégis adott egy hatalmas könnyebbséget. Alig várom a nyarat! Köszönöm!

               







  5. Enikő és Diána beszámolója, KÉPEKKEL!



    Két siker-sztorit is kaptunk az elmúlt napokban, melyeket szeretnénk most megosztani Veletek! Enikő és Diána már mindketten elindultak a változás útján... 2022 már egészen biztosan az Ő évük lesz!

    "Kedves Hoodia!
    Szeretném elmesélni siker élményemet a termékkel kapcsolatban. Szülés előtt ehettem bármennyit nem híztam viszont mióta megszületett a kisfiam nem akart lemenni a plusz kilók. Barátnőmtől hallottam a Hoodiaról, bevallom féltem neki vágni, de mikor láttam hogy 1-2 hét után mennyivel vékonyabb volt, megrendeltem én is. Nem akartam hinni a szememnek hogy 2-3szem után nem voltam éhes. 1hónap alatt 5kiló lement. Csatoltam is képet.
    Köszönöm hogy leirhattam."

    - Enikő


    "Sziasztok! Röviden az én siker történetem! Sajnos mindig súlyproblémákkal küzdöttem és az örökös nassolással…amit valljunk be egy könnyen hízékony nőnek maga a pokol.. az interneten keresztül találtam rá a hoodiara,bevallom őszíntén túl szépnek tűnt,hogy igaz legyen..viszont a visszajelzèsek,vélemények alapján mégis úgy döntöttem hogy megrendelem. ( a világ legjobb döntése volt) 2 hónap alatt sikerült leadnom 16 kg-ot ! A hoodia elvette az éhségérzetem ,nagyon sok folyadékot kívánt a szervezetem ezáltal telítettséget is éreztem. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Hoodiat,merjetek belevágni,nekem és már pár barátnőmnek is sikerült nagyon sok kg-tól megválni..de helyettem beszéljenek a képek.. 
    Mindenkinel csak ajánlani tudom! "

    Diána

                                              

  6. Barbara már mínusz 17 kilónál tart... és Te?

    Gyakran felmerül a kérdés egy-egy fogyás sikertörténet után, hogy vajon a kezdeti gyors eredmény után mi következik... További fogyás, vagy esetleg visszahízás, úgynevezett jojó effektus, mint sok diéta esetében?

    Barbara, előző cikkünk szereplője 9 kilós fogyási eredményét már 17 kilóra növelte! Mindössze két hónap alatt!

    "Kolléganőm javaslatára próbáltam ki a terméket, megrendeltem, elkezdtem szedni 2021.08.16-tól két hónap alatt -17 kiló, mostmár edző terembe járok és munka közben nem fajnak a lábaim! Meg vagyok a termékkel elégedve ajálani tudom, több barátnőm is megrendelte már a Hoodia kapszulát."


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  7. 9 kiló fogyás 4 hét alatt? Lehetséges! Barbara megmutatja hogyan csináld!

     


                                          

                                         



  8. Ildikó döbbenetes fogyása, avagy a mínusz 17 kiló, ami mínusz 10 évet jelent...



    Ildikó diéta előtt és - utána képmontázsa remekül megmutatja azt, hogy milyen döbbenetes változás következhet az arcon, ha eltűnik néhány kiló...
    Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy legalább 10 évet letagadhat most!

    Olvassátok sorait és ámuldozzunk együtt a képeken! Gratulálunk!

    "42 éves 3 gyermekes édesanya vagyok. 164cm magas. Mindig szerettem volna leadni a súlyomból, de soha sem volt elég akaraterőm. Emellett nagyon szeretek jókat enni és nassolni. Mikor azonban a mérleg 83,7kg-ot mutatott azt mondtam ez már túl sokkkk. Elkezdtem szedni a Hoodia-t napi 1 szemet. Előtte kevés vizet ittam naponta, de a kapszulától szomjasabb lettem és elvette az étvágyamat. Így több folyadékot ittam és jobban oda tudtam figyelni az étkezésre is. Nem kívántam a nassolást, elhagytam a késő esti vacsikat. Gyorsan olvadtak a kilók lefele, így a sikerélmény miatt lelkesen tartottam a kúrát. 42-44-es ruhák helyett most 36-38-as méretet hordok. Jelenleg 66kg a súlyom. Energikusabb, boldogabb vagyok. Élvezem a dicséreteket, bókokat. Soha nem éreztem magam ilyen jól a bőrömben. Több barátnőmnek ajánlottam a Hoodiat és örömmel tapasztaljuk, hogy csinosodik, fiatalodik a csapatunk.
    Köszönöm a Hoodia-nak a segítséget!"

                                         


                            
  9. Nekik már sikerült...

    Most a három legfrissebben érkezett sikersztorit, fogyási eredményt osztjuk meg Veletek. Olvassátok szeretettel Zsuzsa, Edina és Edit történetét, saját szavaikkal, fotóikkal. Gratulálunk a sikerekhez!

    (Ha nem olvasható a szöveg, kattints a képekre és olvasd el nagyban!)







    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



     

  10. A 11 kiló, ami egy új embert varázsolt

    Kinga szavaival élve: új ember lett, mióta megszabadult 11 kilótól a Hoodia kapszula segítségével. A képeit elnézve nem is kételkedünk ebben. Nagyon büszkék vagyunk Rá és az útra, melyet megtett. Olvassátok sorait szeretettel!

    3 és fél hónap alatt 11 kilót fogytam. Így leírva nem is tűnik olyan hajmeresztő számnak, belenézve a tükörbe mégis egy új embert látok. Túlzás nélkül mondhatom, hogy lefogyni ennyit, számomra felért egy totális megújulással. A szépség belülről fakad - szokták mondani. Én mégis úgy érzem, hogy azzal, amit a fogyás által tettem a külsőmért, hatalmas változásokat tudtam a belsőmben is indukálni. Elindult egy változás-cunami az életemben, mely nem is jöhetett volna jobbkor. Sokszor belevágtam már, de a Hoodia nélkül sosem jutottam 3-4 kilónál tovább a diétámban, nagyon hálás vagyok nektek!



    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



  11. Anya - Lánya fogyás! Már mínusz 21 kilónál járnak...


    Ezúttal egy anya - lánya párost sikerült online interjúra bírnunk, akik most megosztják Veletek fogyásuk történetét és tapasztalataikat az Új Hoodia kapszuláról. Fogadjátok szeretettel Laura és édesanyja, Katalin történetét.

    Hol hallottatok először az újgenerációs Hoodia kapszuláról?

    Katalin: Én a szépségiparban dolgozom, van egy kis fodrászatom és először egy vendégemtől hallottam róla, olyan jókat mesélt és a fogyása is már látványos volt, hogy mindenképpen ki akartam én is próbálni. Viszont az internetes rendelés nem az erősségem, így a lányomat kértem meg, hogy keresse és rendelje meg nekem a kapszulát.

    Laura: Én pedig elkezdtem utánajárni az anyu által vágyott "csodaszernek", de elég szkeptikus voltam, mert már nem ez az első kapszula, amivel próbálkozik. Sajnos mivel genetikailag én is örököltem tőle a lassú anyagcserét és az ezzel járó folyamatos súlyproblémákat, ezért valamennyire én is nyitott vagyok az új diétás megoldásokra, de mivel korábban szinte semmi nem vált be, amit próbáltam, így leginkább a kalóriaszámolgatásban, mondhatni koplalásban hittem csak, ami egy folyamatos szenvedés ugye és úgynevezett jojó effektust eredményez. Amit leadtam, az pár hét múlva jön is vissza.

    Mi volt végül az, ami meggyőzött Téged is, hogy ne csak anyukádnak, hanem magadnak is rendelj egy doboz Új Hoodiát?

    Laura: Elolvastam mindent, amit az interneten találtam róla, a ti blogotok beszámolóit is, de leginkább az nem hagyott nyugodni, hogy én is láttam anyu vendégén a folyamatos eredményt. Ezért gondoltam, hogy adok neki egy esélyt és vágjunk bele együtt. Amúgy is ez mindig jó motiváció, ha együtt diétázunk, buzdítjuk egymást, rá tudunk csörögni este a másikra, hogy na te is kibírtad az esti nassolás nélkül, vagy bűnbe estél?

    Mikor kezdtétek el szedni a kapszulát és mikor éreztétek először a hatását?

    Katalin: Ahogy megérkezett Laurához a csomag én azonnal el akartam kezdeni, de aztán megvártuk a hétfőt, mégiscsak akkor "illik" diétába kezdeni. Már az első kapszulánál délelőtt éreztem, hogy nagyon szomjas vagyok, jóval több vizet iszom és az étvágyam is kisebb, de akkor még az is eszembe jutott, hogy csak a sok víz miatt fér kevesebb étel a gyomromba. Pénteken mérlegeltünk először, amikor nekem 2,5 kiló mínusz jelent meg a mérlegen, Lauránál pedig 1,5 kiló, de neki eleve kevesebb a feleslege is.

    Laura, Te mikor gondoltál először arra, hogy kár volt szkeptikusnak lenni és mégis hatásos a kapszula?

    Laura: Én is az első mérlegelésnél, addig nem is nagyon foglalkoztam azzal, hogy mit érzek, csináltam a dolgom, bevettem minden reggel a Hoodia kapszulát, de nem foglalkoztam vele különösebben fejben. Amikor láttam az eredményt, a második héttől már engem is motivált a siker, így megdupláztam az első 1 kilót és a második héten már kettővel voltam kevesebb.

    Mióta szeditek az Új Hoodia kapszulát és hol jártok most a diétában?

    Katalin: Nálam mindig gyorsabb az eredmény, de ugye a súlyom is, mint mondtam, így én most, 3 hónap után járok 15 kilónál, Laura pedig 6-nál, de neki szerintem már nem is kéne többet fogynia...

    Laura: Azért én még szeretnék legalább hármat... ha anyu szerint így rendben is vagyok..:) Úgyhogy még egy hónapot tervezek, aztán jön a súlytartás, ami nálam mindig a legnagyobb nehézség, de bízom benne, hogy nyárig mindenképpen megtartom a súlyom.

    Ha lesz kedvetek, akkor majd egy következő interjú alkalmával, pár hónap múlva a súlytartásról is kikérdezünk Titeket...

    Katalin: Rendben... remélem addigra már én is azt hallgatom majd mindenkitől, hogy ne fogyj már többet...:)


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  12. Előtte - Utána képek Tőletek


    Ezúton is nagyon köszönjük a sok sikersztorit és átváltozás fotót, amit e-mailen küldtök nekünk! Nagyon örülünk, hogy egyre többeknek sikerül a fogyás az Új Hoodia kapszulával! A felhívás továbbra is él, ha sikeres diéta fotót küldesz nekünk és megjelenítjük azt Blogunkon, akkor egy ajándék doboz Hoodia kapszulával jutalmazzuk és segítjük további fogyásodat! Hajrá Mindenkinek! 2021 a Mi Évünk!

    Januári büszkeség gyűjteményünk alább láthatjátok





    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  13. Szilvi fogyása az Új Hoodiával - interjú


    Szilvi az elsők között kezdte el tesztelni az új Hoodia kapszulát még októberben. 10 hét alatt több, mint 11 kilótól sikerült megszabadulnia a kapszula segítségével. Készítettünk vele egy online interjút, amelyben bővebben mesél tapasztalatairól.


                                    


    Mikor kezdted szedni az újgenerációs Hoodia kapszulát?

    Szeptemberben kerestetek meg, hogy lenne-e kedvem tesztelni a kapszulát. Valószínűleg azért, mert korábban írtam egy hosszabb levelet arról, hogy a régi jó tapasztalataimmal ellentétben mostanában kevésbé érzem hatásosnak a régi Hoodia kapszulát, lehetséges hogy túl hosszan szedtem, tanácsot kértem tőletek. Akkor kaptam az infót az új Hoodiaról és persze azonnal igent mondtam a tesztelésre. Viszont mivel a szeptember amúgy is egy túl zűrös hónap volt nekünk, sulikezdés, home office stb... ezért csak októbertől kezdtem szedni, szerettem volna egy nyugodt időszakban elkezdeni a diétát.

    Mi volt az első héten a tapasztalatod? Észrevettél bármi változást?

    Konkréten már a második nap éreztem, hogy ez újra az az intenzív hatás, amit régebben szerettem. Ahogy a tájékoztatóban is írjátok, hogy elnyújtott felszívódású és hosszabban fejti ki hatását, hát erre voltam a legkíváncsibb, mert én napközben egész jól el vagyok a diétával, viszont este, amikor nyugi van, elaludtak a gyerekek, kicsit én is pihenhetek, akkor jön rám az ehetnék. Korábban a régi kapszula szedésénél ezt úgy próbáltam megoldani, hogy délután még bevettem plusz egyet belőle... Viszont most az új kapszulánál azt veszem észre, hogy a délelőtti egy szem még este is segít meggátolni a falási rohamom. 

    Az „utána képed” hány héttel a diéta elkezdése után készült?

    A 10. héten csináltam a fotót, még karácsony előtt. Akkor mérlegeltem egészen pontosan 11 kilóval kevesebbet, mint a kezdőképnél, 79 kilóról indultam és 68 vagyok a második képen. Azóta közbejött persze a Karácsony, amikor volt egy kis kilengésem, de most január elejétől újra teljes gőzzel belevágtam a diétába, a cél hogy a tavaszi 38. születésnapomra 60 kiló legyek és ezt meg is tartsam nyárig, amikor már remélhetőleg a strandokat is használhatjuk majd!

    Van bármiféle mellékhatás, amire felfigyeltél a kapszula szedésének következtében?

    A régi kapszula nálam elég erős szájszárazságot és szomjúságot okozott. Most ezt nem érzem ilyen intenzíven, viszont most is jóval több vizet iszom, mint amúgy magamtól tenném, de ennek örülök, mert serkenti az anyagcsere folyamatot, illetve mint a képeken is látszik, narancsbőröm sajnos van, úgyhogy remélem a nagyfokú vízivás ezen is segít.

    Érzel bármiféle hatásfok csökkenést a kezdetekhez képest így a második-harmadik hónap tájékán?

    Egyelőre szerencsére nem. Ugyanúgy napi egy kapszulát szedek ahogy elkezdtem és súly stagnálás sem jött még, viszonylag stabil ütemben ment eddig lefele (kivéve Karácsony:) remélem most a Januárt is valami jó eredménnyel zárom majd. Köszönöm szépen a lehetőséget és hogy megismerhettem a kapszulát!

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  14. Mennyire hatásos az új Hoodia?


    Az új, emelt hatóanyag tartalmú, üveges Hoodia kapszula bevezetésekor megkértünk néhány Vásárlónkat, hogy teszteljék az új kapszulát. Az Ő visszajelzéseiket és fotóikat találod itt. A bejegyzés folyamatosan frissül, amint érkezik új visszajelzés azonnal közzétesszük.

    Anett: Először is köszi a lehetőséget, pont jókor kerestetek meg szeptember elején, mert ahogy az augusztusban készült „előtte” képemen is látszik, nem voltam épp a legjobb formámban. 2018-ban sikerült már egyszer 17 kilót leadnom a régi Hoodia kapszula segítségével, de közbe jött egy válás, meg ez a tavaszi pandémiás időszak is és kb 15 kiló vissza is jött sajnos. Eleve terveztem már a diétát, amikor jött a megkeresés, hogy tesztelném-e az új üveges változatú Hoodiát. Ahogy a képeken is látszik a tesztelésem elég sikeres volt:) Most az a tervem, hogy ez a rövidnadrág jövő nyárra már a szekrényemben sem legyen.. Összehasonlítva a két kapszulát, nekem a korábbi változat is működött, viszont míg abból kettőt kellett szednem, a mostani diéta időszakában csak napi egyet vettem be és tényleg még este is éreztem a hatását, ez alapján egyértelműen erősebbnek gondolom. Tavasszal mindenképpen tervezek még egy kúrát tartani, mert azért narancsbőr még van, bár az is szépen megy lefele a fogyással. Szóval nálam siker:)



    Dia: 5 kiló ment le 6 hét alatt, viszont én a lassú fogyásban hiszek és ez pont elég volt ahhoz, hogy fel tudjam húzni a cipzárt a ruhámon:) Nyilván szeretnék még fogyni, karból, csípőből is, úgyhogy nem állok most meg, csak gondoltam elküldöm az aktuális helyzetjelentést. Jó az új Hoodia!



    Éva: Nem biztos, hogy én vagyok a legjobb tesztalany, de végül is igen, mert nekem pont ugyanúgy működött az új üveges változat, mint a régi, alapvetően őszintén szólva nem éreztem különbséget, szerencsére bevált ez is, mint a korábbi is. Azért köszönöm, mindenképp rendelője leszek az újnak is!!


    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  15. Miben különbözik az újgenerációs 2021-es Hoodia kapszula a korábbi Hoodiatól?


    A szemfülesek már észrevehették, hogy néhány hete megjelent weboldalunkon és már rendelhető is a Hoodia kapszula 2021-es, megújult változata. Jövő év elejétől már csak ez lesz forgalomban, a korábbi papírdobozos változat megszűnik.

    Miért jobb az új kapszula?

    Az új kapszula a korábbi (sok olvadásos problémát okozó) lágyzselé bevonattal szemben kemény borítást kapott.

    Ezáltal felszívódása hosszantartóbb lett, fokozatosan fejti ki hatását, mely nem csak a gyomorban, de még a bélrendszerbe kerülés idejében is hatékonyan működik. Felhasználói szempontból ebből annyit érzékelünk, hogy a kapszula hosszabban hatásos, ha bevesszük reggel, még este is érezhetjük étvágycsökkentő hatását.

    Emellett a hatóanyagtartalom is intenzívebb, aki a korábbi kapszulából napi kettőt szedett, az új kapszulánál elérheti ugyanazt a hatásfokot mindössze egy szemmel. Kiszerelés tekintetében a csomagolás ugyan megváltozott és az új kapszula már egy műanyag tégelyben érkezik, viszont ugyanúgy 30 darabot, egy hónapra elegendő mennyiséget tartalmaz, mint korábban.

    Tesztelőink visszajelzései és saját tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy megéri tenni egy próbát az ÚJ Hoodia kapszulával!

    Jelenleg még várjuk a tesztelésben résztvevők beszámolóit és előtte-utána fotóit, de amint megkapjuk, megosztjuk majd Veletek egy következő bejegyzésben. 

    Figyeljétek oldalunkat és hírleveleinket!


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  16. Krisztián sikersztorija a Hoodiával! Már 15 kiló mínusz!



  17. Fogyókúra a koronavírus idején?

    Mióta megjelent az új típusú koronavírus az életünk fenekestül felfordult, olyan új helyzet elé állított bennünket, ami mindenkiből más és más reakciót vált ki. Egyre több olyan internetes vicc, vagy vicces fotó, humoros bejegyzés született, ahol a koronavírus lecsengése, és a házi karantén vége utáni állapotokat prezentálják vicces formában. Például, hogy a mackónadrágunkon kívül már semmilyen más ruhánkba nem férünk majd bele és dolgozni is melegítőben fogunk...


    Karantén előtt - Karantén után


    Tényleg így kell ennek lennie?

    Azért mert esetleg van rá esély, hogy ezen a nyáron nem megyünk nyaralni adjuk fel a diétánkat? Adjuk fel a régóta dédelgetett „nyári álomalak” képét? 

    Szerintünk SEMMIKÉPPEN.

    Először is: Néhány hét múlva, újra utcára fogunk lépni, emberekkel fogunk találkozni. Mi döntjük el, hogy a karantén ideje alatt plusz vagy mínusz előjel kerüljön azok elé a bizonyos kilók elé! Mi döntjük el, hízunk vagy fogyunk otthon töltött napjaink során. Megesszük-e még azt a plusz egy szelet süteményt, vagy a gyerek maradékát...Csak ma... Még ma... Na jó ez lesz az utolsó... A napok és hetek telnek, a kilók pedig nem mennek, hanem jönnek. Egyre többen. Így a jól eltervezett tavaszi fogyókúrából tavaszi hízókúra lesz.

    Ne engedd, hogy így legyen! Legyél te a nevető kisebbség, a tízből az az EGY, aki nem hízik, hanem FOGY a karantén ideje alatt! Hogy amikor újra visszamész a munkahelyedre, vagy találkozol a rég nem látott ismerősökkel az utcán büszkén zsebelhesd be az elismerő pillantásokat! Igen, Te megcsináltad, Te erős voltál és nem híztál el a tömeggel.

    Kezdd el még ma a diétát a Hoodia segítségével! Ne törődj senki mással, csakis Magaddal! Valósíts meg a céljaid, mert fürdőruhában tündökölni a kerten, vagy az erkélyen is lehet ám...





  18. Sikertörténetek Tőletek

    Az alábbi köszönőleveleket és sikertörténeteket Tőletek kaptuk! Minden kedves e-mailnek nagyon örülünk és ezúton is köszönjük Nektek a bizalmat!





  19. Beáta csodás fogyása - 20 kilóval könnyebben indul a tavasz



    Beátától kaptuk - és természetesen az Ő beleegyezésével tesszük közzé - az alábbi levelet és képeket! Beáta a diéta előtt sem volt igazán túlsúlyosnak mondható, viszont a fogyás után az arca változása a legszembetűnőbb. Kellemes hölgyből, szexi fiatal lány imidzsébe avanzsált, fiatalodott jópár évet, viszont ami a legfontosabb, hogy - levele szerint - csodásan érzi magát "új bőrében". Ez pedig egészen biztosan kihat a kisugárzására, hangulatára és ezzel együtt a mindennapjaira is. Gratulálunk!







Hoodia Figyelmeztetés - Rendeljen eredetit, hologramosat! WEBÁRUHÁZUNKBAN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EREDETI HOODIA KAPSZULÁT KÍNÁLUNK, AZONNALI KÉSZLETRŐL.

CSAK A MI WEBÁRUHÁZUNKBAN VÁSÁROLT TERMÉKEKRE VÁLLALUNK 100%-OS MINŐSÉGI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT.

NE DŐLJ BE MÁS WEBÁRUHÁZAKBAN ÉS AUKCIÓS OLDALAKON ÁRULT EGYSZERŰ HAMISÍTVÁNYOKNAK!

BÁRMILYEN A TERMÉKKEL, VAGY MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJÜK FORDULJ BIZALOMMAL ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ! A HÉT MINDEN NAPJÁN 12 ÓRÁN BELÜL, ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK.