Hoodia - Hoodia Rendelés - Hoodia Vásárlás - Hoodia Tapasztalatok - Hoodia Kapcsolat

Hoodia fogyás Értékelés: 4.9 191432 szavazat alapján.


Felhasználási feltételek

A honlap információi felhasználhatóak a forrás megjelölésével. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) a www.hoodia-rendeles.com tulajdona. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. Előzetes írásos engedély nélkül, a honlap tartalmi elemei nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei, közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap tartalmának szerzői joga a www.hoodia-rendeles.com-ot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik - akkor annak megfelelően kell eljárni. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést. A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat Ügyfélszolgálatunkon, a levélben nevét, elektronikus postacímét és a felhasználás kívánt módozatát írja le. A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Adatkezelési szabályok:

Az 1995. évi CXIX. Törvény által ránk ruházott felelősség tudatában garantáljuk, hogy a válaszait anonim módon dolgozzuk fel. Személyes adatait illetéktelen félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át. A www.hoodia-rendeles.com hírlevélre feliratkozottak adatait, az adatvédelmi törvénynek és adatvédelmi elveinknek megfelelően kezeljük. Személyes (név) és elérhetőségi (email, telefon, postacím) adatait, illetéktelen félnek semmilyen körülmények között nem adjuk át.

Hoodia Figyelmeztetés - Rendeljen eredetit, hologramosat! WEBÁRUHÁZUNKBAN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EREDETI HOODIA KAPSZULÁT KÍNÁLUNK, AZONNALI KÉSZLETRŐL.

CSAK A MI WEBÁRUHÁZUNKBAN VÁSÁROLT TERMÉKEKRE VÁLLALUNK 100%-OS MINŐSÉGI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT.

NE DŐLJ BE MÁS WEBÁRUHÁZAKBAN ÉS AUKCIÓS OLDALAKON ÁRULT EGYSZERŰ HAMISÍTVÁNYOKNAK!

BÁRMILYEN A TERMÉKKEL, VAGY MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJÜK FORDULJ BIZALOMMAL ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ! A HÉT MINDEN NAPJÁN 12 ÓRÁN BELÜL, ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK.