Hoodia - Hoodia Rendelés - Hoodia Vásárlás - Hoodia Tapasztalatok - Hoodia Kapcsolat

Hoodia fogyás Értékelés: 4.9 191432 szavazat alapján.


HOODIA - Gyakran Ismételt Kérdések

A rendeléstől számítva hány napon belül kapom kézhez a terméket?

Folyamatos készletet tartunk fenn a Hoodia termékből. A rendelés feldolgozása után, legtöbbször három munkanap alatt eljuttatjuk a Hoodia csomagot megrendelőink címére. Miután kitöltötte megrendelési lapunkat, egy visszaigazoló e-mailben tudatjuk Önnel a szállítás pontos napját.

Mit kell tudni a HOODIA szállításáról?

A Hoodia csomagot minden esetben elsőbbségi küldeményként, futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez. A csomag kiszállítása előtt a futár minden esetben telefonon egyezteti a címzettel érkezésének idejét.

Mi történik, ha épp nem vagyok otthon és nem tudom átvenni a csomagot?

Ha Ön nem tartózkodik otthon a Hoodia csomag kiszállításának időpontjában, akkor a futár a postaládában hagy egy értesítőt. Ezzel az értesítővel Ön egyeztethet a futárral az Önnek megfelelő átadási időpontról.

Hogyan történik a HOODIA fizetése?

Önnek minden esetben a futárnak kell fizetnie a csomag átvételekor. Ha külföldre szeretne Hoodia kapszulát rendelni, akkor ennek feltételeiről egyeztessen velünk Ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Más HOODIA mennyiséget is rendelhetek?

Minden doboz 30 Hoodia kapszulát tartalmaz, a dobozt megbontani nem lehet. Üzleteknek, kereskedőknek, továbbértékesítőknek, minimum 50 doboz rendelése felett egyedi árat biztosítunk. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon.

Hogyan és mennyit kell szednem a HOODIA kapszulából?

Napi rendszerességgel: 1 db kapszula - jelentősebb túlsúly esetén, vagy ha célzottabb hatást szeretne elérni - 2 db kapszula étkezés előtt, min. 3,5 dl vízzel! A napi javasolt mennyiség rendszeres beszedése, elengedhetetlen feltétele a kívánt eredmény elérésének.

Használható-e a HOODIA termék fogamzásgátló szedésével együttesen?

Mivel a Hoodia kapszula nem hormonális hatású, így elvileg nem befolyásolhatja a fogamzásgátló tabletta hatását. Ha kétségei vannak, érdemes konzultálnia kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Ha az interneten szeretne további fórumokat megtekinteni, kattintson ide!

Mennyire tartós az eredmény, amit elérhetek a HOODIA kapszula szedésével? Kell-e tartani visszahízástól?

Ez csak Önön múlik. Az általunk kínált termék eredeti Hoodia. Hatásának mértéke egyénenként változhat, de fogyasztóink tapasztalatai szerint, a Hoodia kapszula szedését követően a fogyás elindul és tartós is marad. Bővebb információért olvassa el vásárlóink véleményeit a Hoodia Tapasztalatok menüpont alatt.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 2 MUNKANAP!

Hoodia - Tapasztalatok / Vásárlói vélemények

 • "Eddig nem hittem a hasonló szerekben, de a feleségem unszolására elkezdtem én is vele együtt szedni a Hoodia kapszulát. Hihetetlen eredményt tapasztaltam!!! Újra beleférek a 20 évvel ezelőtt hordott farmerieimbe! Köszönöm Hoodia!"

  - Kisztina (34), Dombóvár
   
 • "Végre egy fogyibogyó, ami tényleg hat!!! Ideje volt rátalálnom! 94 kilóról indultam, ma már csak 66 vagyok, de még folytatom..."

  - Kinga (26), Siófok
   
 • "Köszönöm a gyors és korrekt kiszállítást. A terméket ajánlom mindenkinek, aki hozzám hasonlóan nehezen mondd le a finom ételekről, Hoodiával a fogyás sokkal könnyebb! Mínusz 23 kiló!!! Köszönöm!"

  - Zsuzsa (49), Budapest
   

Hoodia Figyelmeztetés - Rendeljen eredetit, hologramosat! WEBÁRUHÁZUNKBAN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EREDETI HOODIA KAPSZULÁT KÍNÁLUNK, AZONNALI KÉSZLETRŐL.

CSAK A MI WEBÁRUHÁZUNKBAN VÁSÁROLT TERMÉKEKRE VÁLLALUNK 100%-OS MINŐSÉGI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT.

NE DŐLJ BE MÁS WEBÁRUHÁZAKBAN ÉS AUKCIÓS OLDALAKON ÁRULT EGYSZERŰ HAMISÍTVÁNYOKNAK!

BÁRMILYEN A TERMÉKKEL, VAGY MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJÜK FORDULJ BIZALOMMAL ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ! A HÉT MINDEN NAPJÁN 12 ÓRÁN BELÜL, ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK.