Hoodia - Hoodia Rendelés - Hoodia Vásárlás - Hoodia Tapasztalatok - Hoodia Kapcsolat

Hoodia fogyás Értékelés: 4.9 191432 szavazat alapján.


HOODIA - Gyakran Ismételt Kérdések

A rendeléstől számítva hány napon belül kapom kézhez a terméket?

Folyamatos készletet tartunk fenn a Hoodia termékből. A rendelés feldolgozása után, legtöbbször három munkanap alatt eljuttatjuk a Hoodia csomagot megrendelőink címére. Miután kitöltötte megrendelési lapunkat, egy visszaigazoló e-mailben tudatjuk Önnel a szállítás pontos napját.

Mit kell tudni a HOODIA szállításáról?

A Hoodia csomagot minden esetben elsőbbségi küldeményként, futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez. A csomag kiszállítása előtt a futár minden esetben telefonon egyezteti a címzettel érkezésének idejét.

Mi történik, ha épp nem vagyok otthon és nem tudom átvenni a csomagot?

Ha Ön nem tartózkodik otthon a Hoodia csomag kiszállításának időpontjában, akkor a futár a postaládában hagy egy értesítőt. Ezzel az értesítővel Ön egyeztethet a futárral az Önnek megfelelő átadási időpontról.

Hogyan történik a HOODIA fizetése?

Önnek minden esetben a futárnak kell fizetnie a csomag átvételekor. Ha külföldre szeretne Hoodia kapszulát rendelni, akkor ennek feltételeiről egyeztessen velünk Ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Más HOODIA mennyiséget is rendelhetek?

Minden doboz 30 Hoodia kapszulát tartalmaz, a dobozt megbontani nem lehet. Üzleteknek, kereskedőknek, továbbértékesítőknek, minimum 50 doboz rendelése felett egyedi árat biztosítunk. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon.

Hogyan és mennyit kell szednem a HOODIA kapszulából?

Napi rendszerességgel: 1 db kapszula - jelentősebb túlsúly esetén, vagy ha célzottabb hatást szeretne elérni - 2 db kapszula étkezés előtt, min. 3,5 dl vízzel! A napi javasolt mennyiség rendszeres beszedése, elengedhetetlen feltétele a kívánt eredmény elérésének.

Használható-e a HOODIA termék fogamzásgátló szedésével együttesen?

Mivel a Hoodia kapszula nem hormonális hatású, így elvileg nem befolyásolhatja a fogamzásgátló tabletta hatását. Ha kétségei vannak, érdemes konzultálnia kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Ha az interneten szeretne további fórumokat megtekinteni, kattintson ide!

Mennyire tartós az eredmény, amit elérhetek a HOODIA kapszula szedésével? Kell-e tartani visszahízástól?

Ez csak Önön múlik. Az általunk kínált termék eredeti Hoodia. Hatásának mértéke egyénenként változhat, de fogyasztóink tapasztalatai szerint, a Hoodia kapszula szedését követően a fogyás elindul és tartós is marad. Bővebb információért olvassa el vásárlóink véleményeit a Hoodia Tapasztalatok menüpont alatt.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 2 MUNKANAP!

Hoodia - Tapasztalatok / Vásárlói vélemények

 • "Én elsősorban a legjobb barátnőmnek, Ildinek szeretném megköszönni, hogy mesélt nekem a Hoodiáról, és rábeszélt, hogy vágjak bele én is a szedésébe! Szuperül bevált nekem is!!! 3 hónapja kezdtem el szedni, sajnos jelentős súlyfelesleggel... és most tartok mínusz 17 kilónál! Pedig nem változtattam jelentősen az étkezési szokásaimon, egyszerűen csak kevesebb ételt kívánok, VÉGRE:) Már a hatodik napon éreztem és láttam a mérlegen a változást! Remélem kirakjátok a honlapra az írásomat és Ildi láthatja, hogy nem csak személyesen vagyok hálás! Köszönöm Barátnőm az unszolást:)))"

  - Editke (38), Szolnok
   
 • "Férfi vagyok és természetesen, ahogy az lenni szokott, NAGYON szkeptikus az ilyesfajta „csodaszerekkel”... De sajnos már annyira elhatalmasodott (szó szerint:)) rajtam a súlyfelesleg, hogy muszáj voltam legalább egy esélyt adni valami étvágycsökkentő kapszulának. Hosszan olvasgattam a honlapokat, a tapasztalatokat, fórum hozzászólásokat és bizony legtöbben a Hoodiát istenítették, így emellett döntöttem. Megrendeltem, 2 napon belül már meg is érkezett és elkezdhettem a szedését. A legfontosabb, mert úgyis mindenki erre kíváncsi: 1 hónap alatt ÖT ÉS FÉL kiló mínusz!!!!"

  - István (44), Budapest
   
 • "Szültem két gyereket. Az első után 14, a második után 26 kiló maradt rajtam. Borzasztó volt, de mindenki nyugtatott, hamar lemegy az, szoptatással lemegy, szaladgálsz a gyerekek után lemegy. Hát tavaly ment iskolába a kisebb, de még mindig rajtam volt a szülési súlyfelesleg! Na akkor mondtam azt, hogy ennek vége! Nem várok többet a csodára, hanem teszek érte mielőtt lelép a férjem, valami csinosabb nőhöz (láttunk már ilyet ugye...)! Még csak 2 hónapja kezdtem el szedni, de már most komoly a változás! Mindenki kíváncsi a titkomra és én bizony büszkén terjesztem is az igét: Hoodia kapszula!!"

  - Erika (33), Dunakeszi
   

Hoodia Figyelmeztetés - Rendeljen eredetit, hologramosat! WEBÁRUHÁZUNKBAN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EREDETI HOODIA KAPSZULÁT KÍNÁLUNK, AZONNALI KÉSZLETRŐL.

CSAK A MI WEBÁRUHÁZUNKBAN VÁSÁROLT TERMÉKEKRE VÁLLALUNK 100%-OS MINŐSÉGI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT.

NE DŐLJ BE MÁS WEBÁRUHÁZAKBAN ÉS AUKCIÓS OLDALAKON ÁRULT EGYSZERŰ HAMISÍTVÁNYOKNAK!

BÁRMILYEN A TERMÉKKEL, VAGY MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJÜK FORDULJ BIZALOMMAL ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ! A HÉT MINDEN NAPJÁN 12 ÓRÁN BELÜL, ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK.