Hoodia - Hoodia Rendelés - Hoodia Vásárlás - Hoodia Tapasztalatok - Hoodia Kapcsolat

Hoodia fogyás Értékelés: 4.9 191432 szavazat alapján.


HOODIA - Gyakran Ismételt Kérdések

A rendeléstől számítva hány napon belül kapom kézhez a terméket?

Folyamatos készletet tartunk fenn a Hoodia termékből. A rendelés feldolgozása után, legtöbbször három munkanap alatt eljuttatjuk a Hoodia csomagot megrendelőink címére. Miután kitöltötte megrendelési lapunkat, egy visszaigazoló e-mailben tudatjuk Önnel a szállítás pontos napját.

Mit kell tudni a HOODIA szállításáról?

A Hoodia csomagot minden esetben elsőbbségi küldeményként, futárszolgálattal juttatjuk el megrendelőinkhez. A csomag kiszállítása előtt a futár minden esetben telefonon egyezteti a címzettel érkezésének idejét.

Mi történik, ha épp nem vagyok otthon és nem tudom átvenni a csomagot?

Ha Ön nem tartózkodik otthon a Hoodia csomag kiszállításának időpontjában, akkor a futár a postaládában hagy egy értesítőt. Ezzel az értesítővel Ön egyeztethet a futárral az Önnek megfelelő átadási időpontról.

Hogyan történik a HOODIA fizetése?

Önnek minden esetben a futárnak kell fizetnie a csomag átvételekor. Ha külföldre szeretne Hoodia kapszulát rendelni, akkor ennek feltételeiről egyeztessen velünk Ügyfélszolgálatunkon keresztül.

Más HOODIA mennyiséget is rendelhetek?

Minden doboz 30 Hoodia kapszulát tartalmaz, a dobozt megbontani nem lehet. Üzleteknek, kereskedőknek, továbbértékesítőknek, minimum 50 doboz rendelése felett egyedi árat biztosítunk. Ezzel kapcsolatban érdeklődjön Ügyfélszolgálatunkon.

Hogyan és mennyit kell szednem a HOODIA kapszulából?

Napi rendszerességgel: 1 db kapszula - jelentősebb túlsúly esetén, vagy ha célzottabb hatást szeretne elérni - 2 db kapszula étkezés előtt, min. 3,5 dl vízzel! A napi javasolt mennyiség rendszeres beszedése, elengedhetetlen feltétele a kívánt eredmény elérésének.

Használható-e a HOODIA termék fogamzásgátló szedésével együttesen?

Mivel a Hoodia kapszula nem hormonális hatású, így elvileg nem befolyásolhatja a fogamzásgátló tabletta hatását. Ha kétségei vannak, érdemes konzultálnia kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. Ha az interneten szeretne további fórumokat megtekinteni, kattintson ide!

Mennyire tartós az eredmény, amit elérhetek a HOODIA kapszula szedésével? Kell-e tartani visszahízástól?

Ez csak Önön múlik. Az általunk kínált termék eredeti Hoodia. Hatásának mértéke egyénenként változhat, de fogyasztóink tapasztalatai szerint, a Hoodia kapszula szedését követően a fogyás elindul és tartós is marad. Bővebb információért olvassa el vásárlóink véleményeit a Hoodia Tapasztalatok menüpont alatt.


HÁZHOZSZÁLLÍTÁS: 2 MUNKANAP!

Hoodia - Tapasztalatok / Vásárlói vélemények

 • "Egész életemben súlyfelesleggel küzdöttem. Mióta az eszemet tudom, oda kell figyelnem, hogy mit eszek, pár hete végleg meguntam ezt az életet! Megrendeltem a Hoodia kapszulát, hátha nekem is beválik. És igazuk lett, kevesebb kaját kívánok. Eszembe sem jut az esti TV előtti fagyizás, pedig ez elképzelhetetlen volt eddig. Már kilókban is látom a változást, nem hagyom abba!!"

  - Nikolett (29), Zalaegerszeg
   
 • "50 fölött engem is utolért a túlsúly. Hiába ugyanazt ettem, mint előtte mindig, már másképp működik az anyagcserém így rakódott szépen a kis plusz réteg ide-oda. Na neeeem! Nem nekem való az elhízás, így még viszonylag hamar 10-15 kiló plusznál észbe kaptam és elkezdtem szedni a Hoodiát, ahogy ajánlották. Nem kellett csak két hónap és szinte el is tűnt a borzalom:)"

  - Ibolya (52), Szeged
   
 • "Fiatal vagyok, most kell jól kinéznem, a csajoknak nem kell a hájas pasi. Az edzést sosem szerettem, nem nekem való izzadni az edzőteremben. De tennem kellett valamit, így végül megrendeltem ezt a Hoodia kapszulát. Nem igazán vártam nagy eredményt, főleg úgy 30 kiló súlytöblettel... De mégis!! Hosszú még az út előttem, de legalább alakulok! Köszi:)"

  - Gergő (24), Veresegyháza
   

Hoodia Figyelmeztetés - Rendeljen eredetit, hologramosat! WEBÁRUHÁZUNKBAN CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EREDETI HOODIA KAPSZULÁT KÍNÁLUNK, AZONNALI KÉSZLETRŐL.

CSAK A MI WEBÁRUHÁZUNKBAN VÁSÁROLT TERMÉKEKRE VÁLLALUNK 100%-OS MINŐSÉGI ÉS ELÉGEDETTSÉGI GARANCIÁT.

NE DŐLJ BE MÁS WEBÁRUHÁZAKBAN ÉS AUKCIÓS OLDALAKON ÁRULT EGYSZERŰ HAMISÍTVÁNYOKNAK!

BÁRMILYEN A TERMÉKKEL, VAGY MEGRENDELÉSSEL KAPCSOLATOS KÉRDÉS ESETÉN KÉRJÜK FORDULJ BIZALOMMAL ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKHOZ! A HÉT MINDEN NAPJÁN 12 ÓRÁN BELÜL, ÖRÖMMEL VÁLASZOLUNK.